Boekhouder

Vacature Boekhouder

Voor het verwerken van financiële administraties en btw aangiftes zijn we op zoek naar een Boekhouder. Bij BoekMar werken we voor een trouwe klantenkring waar we een uitstekende samenwerking mee hebben. Goed contact met klanten, advies geven en een luisterend oor bieden is waar wij als administratiekantoor sterk in zijn. Met jouw kennis en ervaring op financieel en fiscaal gebied ben je een krachtige aanvulling in ons team. Bovendien weet jij je als een betrouwbare gesprekspartner op te stellen voor onze klanten in het MKB. Verder is fulltime, parttime en hybride werken mogelijk waardoor je flexibel bent in het bepalen van je werklocatie en uren.

Ervaren financieel professional

BoekMar in Bodegraven is een traditioneel administratiekantoor dat door de jaren heen steeds verder gemoderniseerd is. Online werken bevalt zowel ons team als onze klanten uitstekend. We werken efficiënter en makkelijker doordat administratieve processen sneller gaan. Binnen die digitale omgeving voel jij je thuis. In jouw werk leg je de financiële basis vast, je verwerkt de boekhouding secuur en signaleert zaken die verbeterd kunnen worden. Als ervaren financieel professional weet jij ondernemers van de juiste informatie te voorzien en schakel je eenvoudig op elk level. Op kantoor of vanuit huis werk jij voor uiteenlopende bedrijven de financiële administratie bij en verzorg je zaken als de btw aangifte.

Boekhoudkundig advies

De nieuwe medewerker die wij zoeken voor de vacature Boekhouder werkt graag zelfstandig. Daarbij weet je dat je in elke situatie kunt terugvallen op het BoekMar team. Met nog altijd een groeiend aantal klanten staan we zeker niet stil. Juist dan de focus zien te houden op kwaliteit en service, dat is waar wij scherp op toezien. Klanten moeten blind kunnen vertrouwen op solide boekhoudkundig advies. Verrassingen achteraf voorkomen we door met de ondernemer vooruit te kijken en planningen te maken. Door jouw ervaring in de accountancy heb jij oog voor het kleinste detail en heb je een helder verhaal als je met klanten in gesprek bent.

Betrokken bij klanten en collega’s

BoekMar onderscheidt zich door een stevig fundament waar kennis, onderlinge betrokkenheid en kwaliteit de pijlers zijn. Zowel bij klanten als bij collega’s merken we dat een hechte samenwerking bijdraagt aan goede resultaten. Door het digitaliseren van processen en systemen gaan we mee in een moderne werkomgeving waar iedereen profijt van heeft. Ook in jouw rol als Boekhouder haal jij voordeel uit die digitalisering.

Werken als Boekhouder

Werk jij als Boekhouder en ben je toe aan een andere werkomgeving? Kom dan zeker eens kennismaken bij administratiekantoor BoekMar in Bodegraven. Samen bespreken we de meest optimale invulling van jouw werkweek, waarbij je werken op kantoor perfect kunt combineren met thuiswerkdagen. Los van een diploma en ervaring als boekhouder of boekhoudkundig adviseur zoeken wij een prettige collega. Iemand op wie we kunnen bouwen en die fijne energie meebrengt. Vanuit BoekMar bieden we onze mensen een professionele werkomgeving, veel flexibiliteit en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent betrouwbaar, werkt graag met cijfers en met mensen en je staat positief in het leven. Digitaal werken is voor jou niets nieuws en onze boekhoudsoftware kun jij je binnen no-time eigen maken.

Ook houden we van gezelligheid en ontspanning. Regelmatig hebben we een borrel op kantoor waar je bij aan kunt sluiten of we gaan er met elkaar op uit. Niet verplicht, maar wel reuzegezellig.

Kennismaken met BoekMar

We hopen dat we je enthousiast gemaakt hebben voor de vacature Boekhouder bij ons administratiekantoor in Bodegraven. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek meer over ons kantoor en de samenstelling van ons team. Kennismaken met BoekMar kan op elk moment, ook telefonisch of online.

Ons kantoor is gevestigd in een voormalig kaaspakhuis in de Julianastraat waar we een goede kop koffie kunnen waarderen. Je bent van harte welkom. Wil je een afspraak maken of meer informatie opvragen over deze vacature, bel ons dan op 0172-651444 of stuur een email naar info@boekmar.nl. Online je gegevens achterlaten kan uiteraard ook en wij nemen contact met jou op.

Administratiekantoor BoekMar is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Bodegraven