boekmar vacature bodegraven

Assistent Accountant

Vacature Assistent Accountant

Als Assistent Accountant bij BoekMar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig maken van jaarrekeningen. Je hebt veel contact met klanten met wie je de jaarcijfers bespreekt, je beantwoordt vragen van ondernemers en geeft een onderbouwd advies. Klanten van BoekMar bevinden zich in de meest uiteenlopende branches, voornamelijk in het MKB. De vacature Assistent Accountant kan fulltime, parttime en hybride worden ingevuld waarbij je kantoorwerk met thuiswerkdagen kunt afwisselen.

Zelfstandig aan het werk

Bij administratiekantoor BoekMar in Bodegraven zoeken we versterking van een Assistent Accountant met enkele jaren ervaring in de accountancy. Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken en werkt nauwkeurig. Binnen het team op ons kantoor ga je zelfstandig aan het werk, waarbij je uiteraard altijd kunt rekenen op je collega’s. We zijn een hecht team en werken makkelijk samen doordat we onze werkprocessen gedigitaliseerd hebben. Meegaan in het online werken en processen blijven optimaliseren is waar ook jij enthousiast van wordt.

Klein kantoor met groot bereik

In een karakteristiek pand middenin het centrum van Bodegraven werken we met een team van negen financieel professionals en een krachtige back office. Niet alleen onderling hebben we een sterke band, ook bij onze klanten zijn we nauw betrokken. Die persoonlijke aanpak vullen we aan met een berg ervaring en dat is waar we hoog op scoren. Als klein kantoor hebben we een respectabel netwerk van gemotiveerde ondernemers opgebouwd. We hebben een groot bereik, leveren kwaliteit en zijn een prettig kantoor om mee samen te werken doordat we toegankelijk zijn en willen blijven.

Klanten helpen met praktisch advies

Klanten helpen we door overzicht te geven in hun cijfers en we brengen rust met een praktische financiële planning. Bij BoekMar staan we open voor nieuwe medewerkers die dezelfde kijk op kwaliteit en service hebben. Samenwerken en goede communicatie is onmisbaar als we kijken naar onze interne en externe contacten. Die mate van professionaliteit houden we graag zo hoog mogelijk en daar werken we hard aan met elkaar.

Werken als Assistent Accountant

Als jij wilt werken als Assistent Accountant in Bodegraven dan maken we heel graag kennis met je. Behalve een diploma en ervaring in de accountancy is de menselijke kant van ons vak essentieel. Om de vacature Assistent Accountant bij BoekMar in te vullen zoeken wij een betrouwbare medewerker die collegiaal is en graag met mensen werkt. Het maken en bespreken van jaarrekeningen is jouw specialiteit. Daarbij breng je jouw bevindingen op een rustige en begrijpelijke manier over als je met een klant in gesprek zit. Verder ben je bekend met digitaal werken en maak jij je onze software voor online boekhouden snel eigen.

Ook houden we van gezelligheid en ontspanning. Regelmatig hebben we een borrel op kantoor waar je bij aan kunt sluiten of we gaan er met elkaar op uit. Niet verplicht, maar wel reuzegezellig.

Kennismaken met BoekMar

We hopen dat we je enthousiast gemaakt hebben voor de vacature Assistent Accountant bij ons administratiekantoor in Bodegraven. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek meer over ons kantoor en de samenstelling van ons team. Kennismaken met BoekMar kan op elk moment, ook telefonisch of online.

Ons kantoor is gevestigd in een voormalig kaaspakhuis in de Julianastraat waar we een goede kop koffie kunnen waarderen. Je bent van harte welkom. Wil je een afspraak maken of meer informatie opvragen over deze vacature, bel ons dan op 0172-651444 of stuur een email naar info@boekmar.nl. Online je gegevens achterlaten kan uiteraard ook en wij nemen contact met jou op.

Administratiekantoor BoekMar is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Bodegraven