BoekMar is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2023

Erkenning uit ons eigen netwerk wordt bij BoekMar ontzettend gewaardeerd. Zeker toen we hoorden dat we als bedrijf zijn voorgedragen in de nominatieronde van de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2023. Dit voorjaar wordt bekend gemaakt wie er als winnaar uit de bus komt. Tot die tijd vertellen wij iedereen binnen en buiten ons eigen netwerk graag hoe ons team van financieel professionals zich inzet voor onze klanten.

Voor wie ons nog niet kent, BoekMar is een Bodegraafs bedrijf dat gespecialiseerd is in administratieve dienstverlening. Eind vorig jaar ontvingen wij het bericht dat we genomineerd zijn voor de Sterkste Schakel, een regionale verkiezing waar het draait om bedrijven die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Hartstikke leuk natuurlijk! De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

Binnen de regio Rijnstreek bevinden zich uiteenlopende klanten van BoekMar. Of u nu zelfstandig ondernemer bent, deel uitmaakt van een maatschap of een business draait met honderd medewerkers, onze financiële diensten laten wij perfect aansluiten op elk soort bedrijf. Vertrouwen is de basis van ons werk en daarbij komt een belangrijke toevoeging van het kennisniveau dat ons team zo sterk maakt. Nu we meedoen aan de Sterkste Schakel Verkiezing merken we dat we daar veel meer mee naar buiten mogen treden. Dat zullen we op een passende manier gaan doen de komende tijd.

Via LinkedIn en via onze website die momenteel flink opgefrist wordt delen we nieuwtjes over ons bedrijf, onze expertise en ons team. We willen iedereen laten kennismaken met ons administratiekantoor in het centrum van Bodegraven. Veel mensen kennen ons, brengen hun boekhouding bij ons onder of werken op een andere manier met BoekMar samen.

In de sector Dienstverlening Klein strijden we met in totaal zes bedrijven uit de regio om de titel Sterkste Schakel. Andere sectoren zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Groot, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Per sector wordt er een finalist geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities.

De finale vindt plaats op vrijdagavond 17 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Volg ons op LinkedIn.