werken bij BoekMar als klantmanager Financiele Administratie

Klantmanager Financiële Administratie | vacature ingevuld

Vacature Klantmanager Financiële Administratie | 32-40 uur

Als Klantmanager Financiële Administratie bij BoekMar ben je verantwoordelijk voor het beheren van de boekhouding van onze klanten. Je houdt je bezig met het verwerken van financiële administraties en je verzorgt de belastingaangiften. Ook stel je jaarrekeningen op en ben je het aanspreekpunt als klanten vragen hebben over financiële en fiscale zaken. Heb jij ervaring als administrateur, dan nodigen we je uit om te reageren op de vacature Klantmanager Financiële Administratie.

Ervaren administrateur

Bij administratiekantoor BoekMar in Bodegraven zoeken we versterking van een ervaren administrateur. Met boekhoudkundige ervaring en een positieve instelling sluit jij perfect aan bij ons team. Beschik jij over ruime administratieve kennis en ben je op zoek naar een nieuwe baan, laat dan zeker van je horen. Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden voor het invullen van deze veelzijdige functie.

Fiscaal en financieel advies geven

Naast het monitoren en verwerken van financiële gegevens heb je als Klantmanager Financiële Administratie een adviserende rol. Klanten hebben bijvoorbeeld vragen over fiscale onderwerpen, hun financiële planning of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Op dat vlak ben jij voor onze klanten de contactpersoon bij wie zij terechtkunnen. Buiten het feit dat je proactief bent en je eigen verantwoordelijkheden hebt, kun je altijd vertrouwen op de back-up van je collega’s. Verder blijf je op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van boekhouding en belastingen om ervoor te zorgen dat onze klanten voldoen aan de wettelijke vereisten.

Werken bij ons administratiekantoor in Bodegraven

BoekMar staat als administratiekantoor in Bodegraven goed aangeschreven en daar werken we hard aan. Samenwerken en goede communicatie vinden we erg belangrijk. Met een professioneel team staan we klaar voor klanten met onze expertise en praktische financiële begeleiding. Kwaliteit en service leveren we door echt betrokken te zijn bij de bedrijven die hun boekhouding uitbesteden aan BoekMar. Waardering vanuit ons netwerk bleek begin 2023 toen we met BoekMar een podiumplek in de Sterkste Schakel verkiezing wisten te behalen.

Werken als Klantmanager Financiële Administratie

Als jij wilt werken als Klantmanager Financiële Administratie in Bodegraven, dan maken we heel graag kennis met je. Behalve een diploma en ervaring in de accountancy is de menselijke kant van ons vak essentieel. Om de vacature Klantmanager Financiële Administratie in te vullen zoeken wij een betrouwbare medewerker die collegiaal is en graag met mensen werkt. Verder ben je bekend met digitaal werken en maak jij je een boekhoudsoftwarepakket snel eigen. Omdat je werkt met financiële en persoonlijke gegevens is het van groot belang dat je georganiseerd, nauwkeurig en discreet bent.

Kennismaken met BoekMar

Administratiekantoor BoekMar is in 2005 opgericht door Baukje Boekhorst en Willem en Gerda van der Marel. Ons team bestaat gemiddeld uit zo’n negen mensen waarmee we de kwaliteit van onze financiële dienstverlening hoog kunnen houden. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij met het ordenen en verwerken van de financiële administratie. Door de digitalisering wordt boekhouding uitbesteden steeds flexibeler en overzichtelijker. Precies daar ligt de meerwaarde van ons administratiekantoor. We kunnen heel gericht adviseren door meer inzicht, een betere monitoring, concrete cijfers, aangevuld met goed onderbouwde prognoses. Daarmee geven wij ondernemers, naast een goed gevoel, de ruimte om stappen te maken. Bedrijven die wij begeleiden op financieel gebied kunnen vertrouwen op rust en continuïteit. Om dat goede gevoel te behouden zoeken wij versterking van een Klantmanager Financiële Administratie.

Meer informatie over de vacature

Wie weet hebben wij je enthousiast gemaakt en wil je meer informatie over de vacature Klantmanager Boekhouding. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek meer over ons administratiekantoor en de samenstelling van ons team. Kennismaken kan bij ons op kantoor in het centrum van Bodegraven waar je van harte welkom bent. We zitten in een prachtig authentiek pand dat ooit dienst deed als kaaspakhuis. Je bent van harte welkom. Telefonisch kun je een afspraak maken via 0172-651444 of stuur een email naar info@boekmar.nl. Online je gegevens achterlaten kan uiteraard ook en wij nemen contact met jou op.

boekmar administratiekantoor