werken bij BoekMar

Junior Boekhouder | vacature ingevuld

Vacature Junior Boekhouder | 24-32 uur

Wil jij parttime werken naast je studie accountancy of ben je net afgestudeerd? Reageer dan op onze vacature Junior Boekhouder en kom werken bij BoekMar in Bodegraven waar je jouw kennis in de praktijk kunt brengen. Als Junior Boekhouder ben je ondersteunend aan ons team van financieel professionals en krijg je steeds meer je eigen verantwoordelijkheden. De functie is afwisselend en vraagt om enthousiasme en eigen initiatief. Bij BoekMar bieden we je altijd de begeleiding die je nodig hebt, in welke fase je ook zit. Daarbij krijg je veel vrijheid en kun je je eigen werktijden bepalen.

Verwerken financiële administraties

Voor de vacature Junior Boekhouder zoeken wij iemand voor het verwerken van financiële administraties en het voorbereiden van btw-aangiften. Naast jouw boekhoudkundige basiskennis vind je het leuk om de allerbeste service te verlenen. Secuur werken, contact met klanten, werken in een betrokken team kenmerken deze functie bij administratiekantoor BoekMar in Bodegraven.

Vanaf moment één ben je onderdeel van ons team. Op den duur zal je merken dat je grotendeels zelfstandig aan de slag gaat. Met elkaar bedenken we slimme oplossingen voor onze klanten, lopen we graag een stapje harder en zien we verbeterpunten waar we advies over uitbrengen. Dat maakt ons administratiekantoor een fijne sparringpartner voor onze klanten. We regelen alles op financieel gebied en optimaliseren administraties en financiële processen wanneer dat nodig is. Hier halen onze klanten voordeel uit.

Wat je meeneemt

Net als wij hou jij van je vak en daarom blijf je zelf ook altijd op de hoogte. Samen zijn wij een team waar onze klanten blind op kunnen vertrouwen als het om administratieve zaken gaat. Ontwikkelingen in de accountancy, financieel nieuws, economische trends, jij staat open voor een gesprek met collega’s. Naast je werk kun je via BoekMar vakgerichte opleidingen volgen.

BoekMar staat als administratiekantoor in Bodegraven goed aangeschreven. Daar werken we ook hard aan. Als team staan we klaar voor onze klanten met kennis en praktische financiële begeleiding. Kwaliteit en service leveren we door uitstekend samen te werken met onze klanten en met collega’s op kantoor. Dat werd begin 2023 zelfs beloond met een podiumplek in de Sterkste Schakel verkiezing.

Kort over BoekMar

BoekMar is een administratiekantoor, opgericht in 2005 door Baukje Boekhorst en Willem en Gerda van der Marel. Halverwege 2023 kunnen we trots zeggen dat ons team uit negen mensen bestaat. Heel veel groter willen we niet worden. Wat we wel willen is de kwaliteit van ons werk hoog houden. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren en bedrijven die wij helpen met het ordenen en verwerken van de boekhouding. Dankzij geautomatiseerde processen wordt het uitbesteden van financiële administraties steeds flexibeler en overzichtelijker. Juist daar ligt de meerwaarde van BoekMar. We merken dat we nóg beter onze adviesrol kunnen benutten. Door meer inzicht, monitoring, concrete cijfers en onderbouwde prognoses geven wij ondernemers een goed gevoel én de ruimte om te groeien. 100% kunnen vertrouwen op de professionele back-up van BoekMar geeft rust, vertrouwen en biedt continuïteit. Vanuit die gedachte willen wij ons bedrijf versterken met een Junior Boekhouder.

Kom kennismaken bij BoekMar

Wij hopen dat we je enthousiast gemaakt hebben met de omschrijving van de vacature Junior Boekhouder. Meer informatie over ons administratiekantoor en de samenstelling van ons team geven we je graag persoonlijk. Wil jij gewoon eens komen kennismaken op ons kantoor dat ooit een kaaspakhuis was? Je vindt ons in het centrum van Bodegraven waar je meer dan welkom bent. Bel ons op 0172-651444, stuur een email naar info@boekmar.nl of laat vrijblijvend je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.

boekmar administratiekantoor