Uw administratie
in goede handen

Wij zijn uw administratiekantoor

Persoonlijke aandacht is de kracht van ons administratiekantoor. Ons team zorgt ervoor dat u 100% kunt vertrouwen op een uitstekende begeleiding. Al uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

BoekMar verzorgt uw boekhouding, fiscale aangiften en geeft financieel advies. Wij zijn uw administratiekantoor in de regio Bodegraven.

Voor Bedrijven

Betrouwbare financiële begeleiding

MKB ondernemers kunnen vertrouwen op de deskundigheid van BoekMar. Onze financieel professionals beschikken over actuele boekhoudkundige expertise. U kunt bij ons administratiekantoor terecht voor:

  • Uw financiële administratie
  • Uw belastingaangiften en jaarrekeningen
  • Begeleiding en advies bij overige fiscale en financiële vragen.

Voor Starters

Eigen bedrijf starten? Laat ons helpen.

Bij de start van een eigen bedrijf komt veel kijken. Vanzelfsprekend wilt u alles kunnen overzien en niet voor verrassingen komen te staan. Vanuit BoekMar helpen wij bij het in kaart brengen van de financiële mogelijkheden en risico’s.

Met hulp van onze financieel experts bent u verzekerd van de beste begeleiding.

Voor Particulieren

Hulp nodig bij uw privéfinanciën?

  • Wij helpen u bij uw aangifte inkomstenbelasting.
  • Schenkingen en erfbelasting.
  • Het aanvragen van toeslagen.
  • Overig financieel advies met betrekking tot uw privésituatie.

Vraag een adviesgesprek aan bij BoekMar, uw administratiekantoor in Bodegraven.

Op de koffie bij BoekMar in Bodegraven

Kennismaken met ons administratiekantoor in Bodegraven

Persoonlijke aandacht is de kracht van ons team. Wij vinden het belangrijk dat elke klant zich thuis voelt bij BoekMar en een vast contactpersoon krijgt. Ons team zorgt ervoor dat u 100% kunt vertrouwen op de begeleiding van BoekMar op financieel en fiscaal gebied. Zowel zakelijk als privé. Als u kiest voor een samenwerking met ons administratiekantoor dan weet u zeker dat al uw financiële zaken in goede handen zijn. Samen gaan we voor een optimaal resultaat en een prettige samenwerking.

Kennismaken doen we bij BoekMar graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Bel ons kantoor 0172-651444 of laat uw gegevens achter via ons online contactformulier.

Laatste Nieuws

Start direct online »

Klanten over BoekMar

BoekMar is al meer dan 30 jaar onze vaste ondersteuning in de boekhouding. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder onze boekhoud-ster Baukje. Prettig kantoor om mee te werken, geen verrassingen maar kwaliteit en ontzorging. Voor ons de smeerolie in de organisatie.

mr. Bernard Linthorst MRICS RT

Parc Makelaars B.V.

Al meer dan tien jaar regelt BoekMar naar volle tevredenheid de belastingaangifte en administratie voor mijn pedicurepraktijk. Het is prettig dat ik met vragen altijd terecht kan en ze deze snel en vakkundig beantwoorden. Zeer vriendelijke, betrouwbare mensen!

Ambulante Pedicurepraktijk Feet 4 Life uit Elspeet

Toen ik vorig jaar met mijn bedrijf startte stond BoekMar mij met raad en daad ter zijde. Ze hebben veel ervaring met starters en zorgen dat mijn administratie tiptop in orde is.

Marie de Jong

Starter